Disclaimer Muziekschool Van Ingen

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg is de Muziekschool Purmerend niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op deze site of op websites waarnaar wordt verwezen. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van Muziekschool Van Ingen website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op de Muziekschool Purmerend website wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is.

 

Aan de inhoud van deze Muziekschool Van Ingen website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Muziekschool Van Ingen geeft dan ook geen garantie, impliciet noch expliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid van de informatie, met inbegrip van prijs, lesinformatie en lesspecificaties. Voor alle lessen en prijzen vermeld op deze site geldt: Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Muziekschool Van Ingen is niet verantwoordelijk voor typefouten, website fouten en specificaties. Alle trade marks die geen eigendom zijn van Muziekschool Van Ingen zijn het eigendom van de bezitters.

Niets uit deze website mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

 

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

 

ADRES

STUUR ONS EEN MAIL

VOLG ONS​

MAANDAG-VRIJDAG

15:00 - 21:00 

 

ZATERDAG

10:00 - 13:00 
 

Telefoon: Bij voorkeur Whatsapp

 

06 55 733 884

Alle instrumenten, behalve drums:

Muziekschool van Ingen

Van IJsendijkstraat 405B
1442 LB Purmerend

Drumles:

Ostara vastgoed (achter de praxis) 

Van Ijsendijkstraat 152   

1442 LC Purmerend

  • Facebook
  • Instagram

Als de mail niet werkt kun je ook mailen naar: info@demuziekschool.nl

© 2019  Muziekschool van ingen, by Melvin van Ingen. All rights reserved.