Een gratis en tot niets verplichtende proefles is altijd mogelijk bij Muziekschool van Ingen!

GITAAR

SCHRIJF JE NU IN OF STEL EEN VRAAG

-Daarnaast organiseren we ieder jaar in juni een voorspeeldag. Op deze dag kunnen onze leerlingen solo, in groepsverband of in een band optreden voor hun vrienden en familie.

 

 

 

 

Onze docenten:

Altijd al gitaar willen spelen? Dat kan bij Muziekschool van Ingen in Purmerend! 

 

- De eerste 3 maanden krijg je een gratis leengitaar en je krijgt deskundig advies bij de aanschaf van een gitaar. 

 

 

Lex Horst

De lessen zijn voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Je kunt les krijgen op akoestische en/of elektrische gitaar. We zullen onder andere gaan spelen op gehoor en gebruik maken van  tabulatuur en akkoordenschema's. Als je graag notenschrift wilt leren  kan dat ook. Misschien zegt dit alles je nog niets of weinig, maar dat  maakt niks uit. Het wordt allemaal vanzelf duidelijk tijdens de lessen. Er is vanzelfsprekend voldoende ruimte voor je eigen inbreng. Als je  daar al een idee over hebt, hoor ik graag van je wat je het liefste zou  willen leren. Dan zullen we daar aandacht aan besteden.

 

Wil je graag nog wat meer weten? Neem dan gerust een kijkje op mijn  website:  

 

Hier vind je informatie over gitaarles die wat verder gaat dan  bovenstaande omschrijving. Je kunt er ook informatie vinden over mijn  opleidingen en ervaring. 

 

Jur de Vries

Mijn naam is Jur de Vries of Jur the Fresh. Ik werd geboren in 1991 en houd mij sinds 2015 fulltime met muziek bezig.

 

Ik begon met gitaarspelen in 2004 en eind dat jaar trad ik voor het eerst op met een band. Sindsdien ben ik in meer dan 30 bands actief geweest. Van punk en blues tot zigeunermuziek, jazz, R&B en Pop covers, Hip Hop, Funk tot Afrikaanse percussie. Improvisatie en vrije expressie zijn belangrijk voor mij en door het leren bewegen in deze muziekculturen ontwikkelde mijn stijl van gitaarspelen.

 

In 2011 startte ik met lesgeven bij een buurthuis in Wormerveer. Harmonieleer en Solfege leerde ik tijdens mijn opleiding Muziekwetenschap op de UvA. Over didactiek leerde ik veel tijdens mijn opleiding Leraar Wiskunde aan de HvA en tijdens de wiskunde en gitaarlessen die ik sindsdien gaf. Van workshops met basisschoolkinderen tot individuele lessen met mannen en vrouwen tot 70 jaar en autistische jongeren. 

 

Zowel tijdens mijn optredens als lessen wil ik mensen een positieve ervaring meegeven. Als artiest is het mijn doel om mensen uit te nodigen deel te nemen aan een tijdloos gevoel van eenheid en verbondenheid. Als docent is het mijn doel om een veilige leeromgeving te creëren waarbinnen de leerling wordt uitgedaagd tot ontplooiing. 

OPENINGSTIJDEN OP AFSPRAAK

 

MAANDAG-VRIJDAG

15:00 - 21:00 

 

ZATERDAG

10:00 - 13:00 
 

Telefoon: Bij voorkeur Whatsapp

 

06 55 733 884

ADRES

Alle instrumenten, behalve drums:

Muziekschool van Ingen

Van IJsendijkstraat 405B
1442 LB Purmerend

Drumles:

Ostara vastgoed (achter de praxis) 

Van Ijsendijkstraat 152   

1442 LC Purmerend

STUUR ONS EEN MAIL

VOLG ONS​

  • Facebook
  • Instagram

Als de mail niet werkt kun je ook mailen naar: info@demuziekschool.nl

© 2019  Muziekschool van ingen, by Melvin van Ingen. All rights reserved.