Een gratis en tot niets verplichtende proefles is altijd mogelijk bij Muziekschool van Ingen!

HARP

Majsa weekend van de Romantische muziek.
SCHRIJF JE NU IN OF STEL EEN VRAAG

Je mail is succesvol verzonden

Altijd al harp willen spelen? Dat kan bij Muziekschool van Ingen in Purmerend! 


De harp heeft een betoverend mooie klank. En het is een heel veelzijdig instrument. Je kunt er allerlei muziekstijlen op spelen zoals klassiek, Iers, pop en jazz. Het is ook een prachtig instrument om mee in een ensemble of orkest te spelen.

 

De lessen zijn aangepast aan het niveau van de leerling. Je leert onder andere de harp techniek,
muziektheorie en noten lezen. En we gaan vooral veel mooie muziek maken. Als je naast je harplessen goed thuis oefent speel je straks je favoriete muziek op de harp.

 

Majsa Koperberg
Ik begon op negenjarige leeftijd met harpspelen. Er kwam een harpiste langs op de basisschool en was als bij toverslag was ik in de ban van de mooie klank van de harp.
Op haar vijftiende ging ze naar het conservatorium van Rotterdam. Hier behaalde ze haar Bachelor diploma in 2013. In 2016 behaalde ze haar Master diploma aan het conservatorium van Amsterdam. Ik geeft met veel plezier harples bij de muziekschool Scherpenzeel, muziekschool Bodegraven, privé aan huis en aan bassischool leerlingen bij het leerorkest in Amsterdam.
Naast lesgeven treed ik graag op met mijn harp/fluit duo, solo en met orkesten. Ook ben ik wekelijks met mijn harp te vinden bij verschillende kinderdagverblijven in Amsterdam om muziek te maken voor kinderen tot 4 jaar.