top of page


Een gratis en tot niets verplichtende proefles is altijd mogelijk bij Muziekschool van Ingen!

KEYBOARD

Altijd al keyboard willen spelen? Dat kan bij Muziekschool van Ingen in Purmerend! 

 

- De eerste 2 maanden kun je gratis een keyboard lenen, hierna is dit instrument te huur voor € 16,- per maand. Ook kun je bij ons voordelig een nieuw keyboard aanschaffen.

 

- Geen inschrijfgeld van €15,- als je je inschrijft voor groepsles, en krijg het 1e jaar al het lesmateriaal gratis! 

 

Het keyboard is een populair instrument, omdat je bij aanvang snel nummers speelt, heel veel mogelijkheden hebt d.m.v. ritmes en geluiden. Hierdoor leert men op een prettige manier spelen.

 

Bij Muziekschool van Ingen kun je al terecht voor keyboardles vanaf 6 jaar!

Je leert vanaf het begin bekende nummers spelen, hoe het keyboard werkt en noten lezen. De nummers bestaan uit pop tot "für Elise" van Beethoven.

De  lesboeken zijn voorzien van een oefen-cd en midi files. Naast de lesboeken worden ook top 40 nummers gedaan en is er ruimte voor eigen inbreng van de leerlingen. De lessen zijn meestal in groepsverband tussen de 3 en 5 personen van hetzelfde niveau. Er zijn ook duo- en privélessen. Je leert ook pianotechnieken, waardoor het overstappen naar piano of in een band spelen geen probleem is.

 

Er bestaan 3 catergoriën:

  • Kinderen van 6 en 7 jaar.

  • Kinderen vanaf 8 jaar.

  • Volwassenen.

 

Florand van Ingen, keyboard docent

Florand heeft conservatorium elektronisch orgel, keyboard en piano gevolgd.

"In mijn lessen vind ik het plezier voorop staan. Als leerlingen gemotiveerd zijn, is er een vruchtbare bodem voor goede resultaten. Ik geef keyboard voornamelijk als groepsles. Belangrijk hierbij is dat je weet hoe je een groep muzikaal leidt, een plan hebt en de aandacht vasthoudt. Vergelijk het met een klas op school of een orkest, het gaat om goede leiding. Samenspel vormt een belangrijk onderdeel van de lessen. In een groep leer je ontzettend veel van elkaar en is het een uitdaging om zo goed mogelijk te spelen".

 

Melvin van Ingen, keyboard docent

In 2011 heeft Melvin zijn bachelor Klassiek Piano aan het Conservatorium van de HKU gehaald. Hierna heeft hij nog 2 jaar toetsen met bijvak zang gestudeerd op het Amsterdams conservatorium afdeling Pop. 

 

SCHRIJF JE NU IN OF STEL EEN VRAAG

Je mail is succesvol verzonden

bottom of page