top of page


Een gratis en tot niets verplichtende proefles is altijd mogelijk bij Muziekschool van Ingen!

MUZIEKLES AAN HUIS

Bij 'Muziekles aan Huis' profiteer je van de kwaliteit van Muziekschool van Ingen heerlijk in je eigen huis.

 

Voor Muziekles aan huis kunt u kiezen uit: Piano, Keyboard, Solfege en Muziek op je Ipad. Meer informatie hierover kunt u vinden op de desbetreffende pagina's onder 'Lessen'. 

 

Met 'Muziekles aan huis' van de Muziekschool Purmerend kun je in een ontspannen atmosfeer en onder vakkundige leiding muziek maken al vanaf de eerste les. Het repertoire bestrijkt de klassieke muziek en/of jazz en popmuziek. De cursus omvat ook theorie, waaronder akkoordenleer, kennis van toonladders en improviseren, maar speelt ook in op nieuwe technologieën, waaronder de Ipad, die een nieuwe kijk op muziek maken kunnen bieden.

 

De lessen zijn vanaf 6 jaar en worden gegeven als privéles en duoles.

 

De tarieven zijn hetzelfde als bij alle andere lessen.                      

Afhankelijk van waar u woont wordt er gemiddeld voor privéles €8,- en voor duoles €5,- per les bijberekend ivm reiskosten.

 

Wij geven ook een eerlijk advies over de aanschaf / huur van het instrument. Via ons kun je ook voordelig een instrument aanschaffen.

 

Melvin van Ingen, docent Muziekles aan huis

In 2011 heeft Melvin zijn bachelor Klassiek Piano aan het Conservatorium van de HKU gehaald. Hierna heeft hij nog 2 jaar toetsen met bijvak zang gestudeerd op het Amsterdams conservatorium afdeling Pop.  Naast de lessen op de muziekschool, geeft hij ook workshops bij Wherelant aan o.a scholen.

' Of je nou klassiek piano wilt gaan studeren, je eigen (pop)nummers wilt gaan schrijven, jezelf begeleiden met zang of gewoon goed wilt leren spelen en genieten van muziek maken'

SCHRIJF JE NU IN OF STEL EEN VRAAG

Je mail is succesvol verzonden

bottom of page