Een gratis en tot niets verplichtende proefles is altijd mogelijk bij Muziekschool van Ingen!

ZANG

ByJanine4.jpg
SCHRIJF JE NU IN OF STEL EEN VRAAG

Je mail is succesvol verzonden

Altijd al willen leren zingen? Dat kan bij Muziekschool van Ingen in Purmerend! 

 

 

Rolf van Rijsbergen 

In de zanglessen wordt voornamelijk gewerkt aan klankvorming, interpretatie en presentatie.

Steeds meer zangers zijn bezig om talentenjachten te winnen en hun idool na te zingen; “ Maar wat is nou eigenlijk jouw geluid, en wat gebeurt er als we iets minder resultaatgericht zijn?”

Ik help je door verschillende technieken jouw eigen ontspannen geluid te vinden in verschillende stijlen zoals Pop, Musical, Jazz, Kleinkunst en Klassiek. Je wordt gecoacht om op een ontspannen manier vrijheid en plezier te ervaren in het zingen. Rolf van Rijsbergen studeerde Zang bij Edvard Kraeder (in Duitsland) en Max van Weegberg (in Nederland). Ook volgde hij verschillende acteerworkshops. 

 

Rolf speelde rollen in verschillende musicals in Duitsland, Nederland en Vlaanderen. Zo was hij o.a te zien in The Phantom Of The Opera, Les Miserables, Evita, Sunset Boulevard, Titanic, Cyrano, The Fantasticks en Rembrandt - de musical. 

 

Naast zijn werkzaamheden in het theater treedt Rolf vaak op met zijn soloprogramma en is hij een veelgevraagd solist bij orkesten. 

 

Tevens geeft hij workshops musical-interpretatie en -improvisatie. 

 

Laurie Akkerman

Laurie is een zangeres die in 2017 is afgestudeerd aan het Conservatorium in Londen. 
Ze is een bezige bij die naast het lesgeven zich bezighoudt met optreden en het schrijven van songs. 
Ze heeft door heel Nederland als sessiezangeres in het clubcircuit getourd (met o.a. Knight Of The Guitar) en zingt daarnaast ook in verschillende coverbands of is in dienst als backing vocalist. 

 

Visie Zangles

Tijdens de les neem ik alle tijd om te helpen bij de ontwikkeling en groei van de stem.

De leerling staat centraal in de les en ik richt mijn aandacht dan ook op de persoonlijke wensen van de leerling. D.m.v. tips en technieken werk ik aan de juiste stemcontrole die je kunnen helpen bij het zingen van je favoriete liedjes.


Alle niveau's zijn welkom, van beginners tot gevorderden. Schroom niet om je vrijblijvend aan te melden voor een proefles, er is namelijk niets leukers dan zingen! ''